Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

torsdag 8 januari 2015

SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM”



Hej och välkommen



Det spelar ingen roll var man bor, dvs att bor man i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Thailand, Spanien, Nya Zeeland, Australien eller Italien så kan jobba med sfm affärsmöjlighet. Eftersom konceptet är digitalt , dvs att man jobbar via internet.



SFM erbjuder även utbildningar i London, Australien och USA för den som vill utbilda sig live och träffa andra digitala entreprenörer som jobbar med konceptet.



Professionellt Affärssystem: Ett unikt träningsprogram där du “tjänar medan du lär dig” av Digital Experts Academy

I programmet där du lär dig och utbildar dig samtidigt som du ökar din inkomst

SFM (The Six Figure Mentors) är exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.

Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.
STEG FÖR STEG TRÄNING

SFM´s utbildningsprogram ger privatpersoner och småföretagare möjlighet att starta en ny online-verksamhet samt öka resultatet i deras befintliga online-verksamhet som kan drivas från var som helst i världen. Alla SFM´s moduler är utformade för att vara praktiska; en inlärningsstil som gör att du kan vidta åtgärder direkt i praktiken samtidigt som du lär dig. När du kommer genom systemet, kommer du att ha ett enormt stöd från SFM´s sociala nätverk och en personlig affärscoach. I varje steg kommer du att utföra uppgifter som tar ditt företag, tänkesätt och närvaro på nätet till nästa nivå som sätter dig i en position att kunna skapa resultat så snabbt som det är möjligt. I SFM´s moduler lär du dig allt från marknadsföring, försäljning till ledarskap

SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM” med en färdig marknadsföringstratt till hands, och ger dig möjligheten att marknadsföra och utnyttja SFM´s snabbt växande community av etiska och drivna entreprenörer.

Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coaching och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.

Jobba hemifrån eller var du vill i världen med din dator

Få mer information direkt till din e-mail

Via svensk support sida går det bra att göra en intresseanmälan

HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis