Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 15 december 2014

" Arbeta hemifrån ” kulturen har manipulerats och missbrukas så mycket av giriga personer som letar efter snabba pengar

Låt mig ställa en fråga. Om du ser artiklar eller annonser om online / digital marknadsföring och att tjäna pengar hemifrån, vänder du dig då automatiskt bort ifrån det?

Om ditt svar är ja, då är du en av de flesta, eftersom de flesta människor inte tror att det är ett lönsamt yrke. 

Problemet är att ”arbeta hemifrån” kulturen har manipulerats och missbrukas så mycket av giriga personer som letar efter snabba pengar och har inget intresse av att verkligen hjälpa sina kunder att lyckas. Detta har pågått nu i flera år, och är den främsta orsaken att många människor inte ens vill ge den digitala marknaden en blick. 

Men om vi sa, att bakom dessa, dvs som utnyttjar andra för deras framgång, finns det faktiskt en annan värld. En annan plats utanför den fysiska där pengar kan göras. Nu menar vi inte att det finns en knapp där man trycker på och så ramlar det in pengar, men däremot ett system som i stort sett jobbar i automatik för dig och följer upp dina kunder och ett säljteam som säljer åt dig

Den digitala marknaden kräver ansträngning och kunskap innan du kan utnyttja det

Varför fungerar Digital Marketing egentligen? Hur är det egentligen möjligt att tjäna pengar på din hem dator?

Med sfm & dea affärskoncept får man alla de rätta bitarna att få framgång på Internet, dvs en otroligt komplett digitala utbildningar att lära sig samtidigt som kunderna hittar till tjänsten.

SFM & DEA affärssystem är helt färdigt och har all utbildning hur du ska göra för att marknadsföra konceptet och du kan samtidigt utbilda dig i dea utbildning. Företaget har också eget säljteam som gör det grova jobbet, säljer åt dig. Vi har aldrig tidigare sett företag, som hjälper den enskilda entreprenören med försäljning och i programmet lär du dig att kunna marknadsföra vilken produkt som helst och har också möjlighet att bygga egen produkt om så du vill eller så jobbar du med de produkter & tjänster som sfm erbjuder .

Alltså om du inte har egen produkt, så med med Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision ( tjänar pengar ). Med egen verksamhet köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM & DEA erbjuder.

Här kommer en professionell video från Stuart Ross 
( grundaren av sfm & dea affärskoncept )




 

Intresseanmälan 

Engelsk sfm sida: HEMSIDA

Svensk sfm sida:  HEMSIDA


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis