Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

lördag 30 april 2016

Lite tips om välmående och var man kan ta del av bra erbjudande

Hej och kul att du tittar in. Idag tänkte jag berätta om några trevliga relax upplevelse som erbjuds på Greatdays och även en gå ner i vikt program kan du hitta på deras hemsida

För den som behöver komma i ifrån vardagen och få lite vila finns en hotell vistelse för två. Denna finns i Göteborg. Så har man tänkt att åka och besöka staden , har man möjlighet att bo på detta trevliga First Hotels. Personalen är helt underbar och ger verkligen bra service.

Vill man bo på i andra städer så finns First Hotels även i Stockholm,  Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Aarhus, Alingsås, Bengtsfors, Bergen, Borlänge, Enköping, Falun, Halmstad, Hamar, Härnösand, Kalmar, Karlshamn etc..

Rummen är väldigt fina och frukost ingår och den blir uppdukad i den härliga matsalen



Hotellövernattning för två



Ett tips att är att ge sin käraste en romantisk upplevelse på Öland. Koppla av med spa.och bad i bubbelpool. Efter spat kan man äta en tre rätters middag och samtidigt njuta av den underbara utsikt mot Kalmarsund. En vistelse i Ekerum Resort Öland ger dig en garanterad underbar upplevelse. Hotellet finns i Borgholm på Öland.  Detta ska vår familj prova en dag. jag älskar Öland. De är nåt fridfullt med ön och vacker är den med sina gamla anor.






Behöver man ge sig själv en kick i hälsa och vill tappa några kilo inför sommaren, så har World Shape ett online träningsprogram. Konceptet är enkelt. Du gör programmet hemma eller på ett gym och får coaching av World Shape professionella PT´s  de erbjuder en hel massa bra recept , kostprogram som har testat på tusentals personer. World Shape vill vara ärliga det finns inga genvägar för att gå ner i vikt, så de erbjuder inte pulver och piller utan , lär dig hantera vanlig mat och lär ut hur man ska äta i rätt mängder.

Om jag ska vara ärlig så tror jag också att om man motionerar regelbundet och äter bra hälsosam mat och i rätt mängd så ger det bästa hälsoresultatet. Skulle själv också prova detta efter vår Italien resa. Så i slutet av maj kommer jag prova och göra en hälsoförändring. Det skadar inte att tappa några kilo och få känna sig pigg.

World Shape träning och kostprogam har hjälpt 23 000 personer att må bättre, bli av med 90 ton fett och 2 kilometer midja
 
Målet är att du skall få bättre resultat av din träning och lära dig att leva ett hälsosammare liv och äta bra mat i rätt mängd.

 Fitnessfighten - En riktig utmaning!




Det finns mycket man kan genom Greatdays. Så behöver du ha semestertips eller någon relax idé , gå gärna in på deras hemsida.


https://www.greatdays.se/ http://jobbaviainternet.blogspot.se/2016/04/lite-tips-om-valmaende-och-var-man-kan.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis