Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

onsdag 27 april 2016

Chiafrön är rena miraklet



Chiafrön är bra till mycket





Gå ner i vikt utan att svälta – Man kan gott kalla chiafrön för en dröm för den som behöver gå ner i vikt. När det här fröet blandas med vatten så kommer det att öka i storlek och vikt och det gör att man får en ökad mättnadskänsla och det utan att få i sig några kalorier!
Balanserat blodsocker – Det är blodsockernivåerna som kan leda till att man plötsligt upplever att man är trött eller tvärtom får en så kallad sockertopp. Med ett balanserat blodsocker så minskar risken för typ 2 diabetes samtidigt som den energi som man har förblir jämn och stabil hela dagen lång. Chiafröet hjälper till med kroppens omvandling av stärkelse till socker och gör så att den mat som man äter bidrar med stadig energi hellre än en snabb topp och sedan en dal.
Motverka åldrande – Om du är hälsomedveten så vet du att antioxidanter rekommenderas som ett sätt att motverka kroppens åldrande och chiafröna är fulla av antioxidanter. Antioxidanterna är antidoten mot fria radikaler som kan leda till att huden åldras i förtid och att man drabbas av inflammationer.

Minska sötsuget – Olika saker kan leda till att man upplever ett ökat behov av att äta hela tiden. Om man inte får i sig tillräckligt med mineraler som till exempel kalcium så känner man ett sug efter mjölk- och mejeriprodukter som glass. Chia kommer med mer kalcium än mjölk (om man ser på vikten), och med chia så får man även andra viktiga vitaminer och mineraler som kan vara en hjälp då man vill minska på sötsuget

Här kan du läsa mer om chiafrön och det finns olika recept på vad man kan göra med chiafrön  http://chiafrön.com/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis