Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

torsdag 19 juni 2014

Med tanken kraft kan man åstadkomma otroliga möjligheter - Jobba Online Hemifrån


Det sägs när en dörr stängs så öppnas en ny dörr. Att stå kvar och hålla fast i det förflutna gör inte det lättare att komma framåt. Att våga släppa taget ger en ny möjlighet




Med hjälp av tankens kraft kan vi åstadkomma otroliga möjligheter. Vi kan skapa det vill i livet genom att tänka att vi redan är där eller har det.

Du har en enorm potential inom dig, en inre kraft som bara väntar på att få släppas loss. Det är bara du som vet hur du kan göra:  Du kan med din förmåga,  att med tankens, känslans och fantasins kraft föreställa dig och uppnå dina mål. Du kan skapa så mycket mer i ditt liv, så att det inom alla områden blir precis som du vill.  Vad är din vision?



Tankens kraft, du blir vad du tänker!


Det finns en enorm kraft i dina tankar. Dina tankar ligger bakom allt du upplever. När du lär dig förändra och styra dina tankar så kan du också förändra ditt liv. Att våga drömma om det liv du önskar och håll fast vi det.


Sluta oroa dig för vad du har att förlora och börja fokusera på vad du har att vinna


" Oavsett vad som sker är det du som väljer vad du fokuserar din uppmärksamhet på. Tänker du på bekymmer så växer dina problem. Fokuserar du på det goda växer det som är bra."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Positiva känslor får oss att växa och ger glädje, intresse och stolthet, negativa känslor förminskar. Vill du hitta motivation till en livsstilsförändring som får dig att må bättre, leta först upp de positiva känslorna.
Vi kan faktiskt öva upp oss på att tänka i positiva banor precis som idrottare blir bättre på de sporter de håller på med. När du tänker i positiva banor följer de positiva känslorna lättare med, och därmed också motivationen.
Ta dig en tankeställare och granska dina egna tankar, hur tänker du kring förändringar du vill genomföra? Det är skillnad på att tänka: ”Det här kommer aldrig att gå” och ”ett litet steg i taget..”. Hitta de positiva bitarna och gå in i den positiva känslan – även små bitar skapar tillsammans en helhet.


(Källa: Tidningen PS Leva. Nr 9, 2011) 
 
 
Jobba Online Hemifrån eller  var du befinner dig
 
 
Jobba Via Internet





Med detta vill jag önska dig en Trevlig Midsommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis