Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

torsdag 30 juni 2016

" Maten som får dig att gå ner i vikt "

Att hitta en bra väg att gå ner i vikt är inte alla gånger lätt

Jag hittade en artikel om äta bönor. 

Ska prova att göra sallader med kikärter och bönor och se om det kan ge bra resultat. Jag inte så glad för dessa pulverdieter och att man ska köra dem i en viss tid. Nej jag tycker att om man väljer bra mat och rör på sig ordentligt så ska det vara en hälsovinst.

Så här stod i artikeln:

" En ny amerikansk studie visar att mycket bönor och baljväxter i kosten får dig att gå ner i vikt utan dieter och träning.
Är du intresserad av att gå ner i vikt av bara farten så är en kost av bönor, linser och kikärtor ett bra sätt. Forskningsresultat publicerad i American Journal of Clinical Nutrition visar att bara maten i sig leder till viktminskning. Studien gick ut på att 900 försökspersoner åt 1,7 deciliter baljfrukter om dagen. Slutresultatet av studien visade att snittresultatet för deltagarna var att de gått ner 340 gram, bara genom kosten. 
Förklaringen har att göra med att baljväxter är fulla med proteiner och fibrer och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Det är inga nyheter att bönor är bra, men forskningen har faktiskt visat att de leder till verklig viktminskning. "
http://goo.gl/fBlbRo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis