Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 22 juni 2015

Diggiloo, sommarens familjeshow

Vill du komma ifrån vardagen och koppla av. En hotellupplevelse med allt du kan tänka dig med både nöje och avkoppling. Restaurangen har stor utbud av läckerheter för den som vill äta gott.  Bo i klassik miljö med fräscha rum.

Eksjö Stadshotell har många olika upplevelsepaket, tex vandring med guide eller utan

Eksjö har allt man kan tänka sig i fin miljö

De erbjuder weekendpaket i underbar miljö för den som vill ha lugn och ro eller kanske behöver ha konferens med sina anställda.  Ett hotell i Eksjös hjärta som måste upplevas.


Ett tips är att ge något av paket erbjudande detta till någon som fyller år eller om du vill fira något med någon du håller av eller bara ta familjen med sig.


Något som låter väldigt gott är räkfrossabuffé med alla möjliga tilltugg  och man kan äta detta till kl.21.00.
och priset är 169 kr/person .Deras restaurangen är öppen kl.18.00-22.00.


Eksjö har mycket för den som verkligen vill njuta av nöjen. Läs gärna mer på deras hemsida och bli inspirerad

En av sommarens specialshow är Diggiloo med flera kända artister.  Det får man bara inte missa.

Sommarens hetaste paketerbjudande för den som vill uppleva och njuta av en underbar show med kändisar. Missa inte detta tillfälle

Eksjö Stadshotell ,  eksjostadshotell.se,  har otroligt många fina paketerbjudande med kombinerat mat, dryck, boende och nöjen i härlig symfoni. Ett av paketen är Diggiloo, sommarens familjeshow med Martin Stenmarck, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson,  Helena Paparizou,  Magnus Carlsson, Anders Johnson, Björn Kjellman, Hanna Hedlund, Oscar Big,  Magnus Johansson och Lisa Stadell

eksjostadshotell.se

diggiloo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis