Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 22 juni 2015

20 % rabatt på olika friskvårdutbildningar

Lyssna gärna på denna intressanta video om personlig tränare föreläsning
Har du funderat på börja studera inom hälsa?

Utbilda dig till hösten?

Här finns utbildningar som man kan läsa på heltid eller distans

Axelsons skola har många olika kurser och utbildningar inom, massage,  friskvård och kroppsterapier. Några av utbildningarna är b.la Friskvårdsmassör,  Friskvårdskonsult, Kost och näringsrådgivare osv..
Axelsons skola har mer än 50 års erfarenhet. Läs mer om vad andra tyckte om utbildningarna. Christina Nilsson blev diplomerad Coach och säger så här " fått vänner för livet ibland mina kurskamrater, har jag fyllt på mig själv med kunskap, energi och kärlek. Jag har fått ännu bättre självkännedom. Så här säger Jörgen Hedin, dipl. Friskvårdskonsult och Massageterapeut:  Kursen till Friskvårdskonsult är mycket bred med b.la massage, kost och näring, management, stresshantering. Det passade Jörgen bra. och han har med sig en mycket god utbildning inom pedagogik från försvaret som han vill använda när han utbildar i de ämnena som Axelsons lärt honom. Att Axelson utbildar de bästa massörerna är de breda utbildningsprogrammet. För att få mer information så har Axelsons skola öppet hus, där de berättar mer om hela upplägg av utbildningar och de har även workshops för dig som vill kunna prova på att göra de olika teknikerna i behandlingarna. Infokvällar finns i Malmö, Göteborg och Stockholm och de är kostnadsfria och ingen föranmälan behövs.

Personligen tycker jag detta verkar vara en väldigt intressant skola och så många bra utbildningar de erbjuder. Skolan erbjuder allt i från massage, fotvård, friskvårdskonsulent, massage för häst och hund utbildning, skönhet, dansinstruktör, qigonglärare, yogalärare, personligtränare m.m..
Om man funderar på att börja studera inom friskvård så har Axelsons skola ett stort utbud av olika utbildningar och kurser.


Här kommer du till deras hemsida axelsons.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis