Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

onsdag 30 juli 2014

Jobba Hemifrån - Hur kan man då starta med sfm affärskoncept?

Hej och välkommen till min sida

Livet är verkligen WOW just nu. Vilken inspiration teamet har. Den ena fick framgång i sin business via en annan bloggerska. Genom att få ha inlägg hos bloggerskan och vips så hade hon 100 tals intresserade. Den andre jobbar via Facebook och får sin framgång den vägen och den tredje bloggar själv och  får sina kunder den vägen.

Det är så spännande tid just nu. Fler och fler vill jobba bara via Internet och skapa sin frihet denna vägen och så var det för mig med för 3 år sedan. Jag ville jobba med nåt som inte skulle innebära försäljning , dvs det skulle vara något där jag slapp sälja och ringa folk och på den vägen blev det när jag blev sfm Elite.




Vill du också Ta kontroll över ditt liv – Mer Frihet? Jobba hemma? Mer tid för familj?

Hur får man då mer frihet?

Jo man skapar sig den genom att man jobbar när man vill och varifrån man vill bara man har internetuppkoppling och dator eller mobil.

Hur kan man få mer tid för familj?

Jo eftersom man oftast jobbar hemma med detta så får man vara närmare sin familj och kan lägga upp mindre dagistid för barnen.


Hur är det då att jobba hemma? Det krävs disciplin, att man inte börjar göra andra saker hela tiden. Ber övriga familjen hjälpa till med hemsysslor . För även om man är hemma så har man ett jobb att sköta och det måste man vara tydlig med


Tänk dig det här ...

Ta emot en passiv inkomst från Internet som ger dig ekonomisk frihet ...

Frihet som tillåter dig att ha riktiga val i ditt liv.

Hur skulle det göra en skillnad i ditt liv?

Vad skulle du ändra på? Hur skulle du vilja ha ditt liv

Jag kan inte förändra ditt liv, men däremot kan jag ge dig denna unika möjlighet
Sen är det upp dig vad du vill göra.  Och vill du nå framgång ska du inte tveka en sekund att titta på sfm affärsmöjlighet. Men komihåg att det krävs hårt arbete från början och det är bara ditt ansvar när det gäller den biten. Du kommer så klart få all utbildning på hur du ska göra.


Hur kan man då starta med sfm affärskoncept?Man lämnar en intresseanmälan och får email – info och inget är bindandeVill man komma igång snabbare så gör man applikation, ansökan

Jobba / Arbeta var du vill eller hemifrån


Steg 1 : Applikation, dvs ansökan ( ej bindande )

Via svensk support går det att ställa alla frågor eller gå direkt in och göra en applikation
Glöm inte svara på applikationen för att komma vidare…
Intresseanmälan via svensk sfm support 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis