Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

tisdag 8 juli 2014

Den digitala trenden bara växer och växer ...Vad vill du göra med ditt digitala liv?



Internet världen bara växer och växer. Idag skulle det vara svårt att vara utan Internet. Så mycket information man skulle gå miste om man inte hade Internet. 







Den digitala trenden bara växer och växer

” Även 2014 leder den mobila revolutionen med tre relaterade punkter på listan. Det finns över 1,5 miljarder smarta telefoner i världen (och mer än 6 miljoner i Sverige) vars användare kontinuerligt använder telefonen för att söka information, utvärdera affärsalternativ och göra affärer. Enligt statistik från Google används mobiltelefoner idag aktivt i 74% av alla köp.”

Enligt Webbyrån Petra så kommer dessa trender vara heta i år

1. Mobilanpassad webbsajt är ett krav
Var tredje svensk har tillgång till en surfplatta och det finns mer än 6 miljoner smarta telefoner i Sverige. När en mobilanvändare går in på in hemsida vill man inte landa på ett oläsbart frimärke

2. Att synas hos Google allt viktigare
Med än marknadsandel för sök på över 95% i Sverige är Google helt dominerande. Mängden indexerade sidor överskrider 50 miljarder. Det blir allt viktigare att synas och finns du inte bland de 10 första i sökresultatet finns du inte.

3. Sociala media ger dig kunder
Rekommendationer via sociala medier blir allt viktigare. Flertalet av potentiella köpare använder sociala media i sökprocessen medan bara 20% av alla företag använder sociala media strukturerat i marknadsprocessen. Se det som en enorm potential.

4. Mobilanpassa i butiken om du vill sälja mer
Julhandel på nätet slog rekord i december 2013. Undersökningar visar att kunder som har en smart mobil med sig och köper mer även i den fysiska affären. Se till att anpassa din webbsida för att serva dina kunder på plats i butiken.

5. Youtube ger liv åt marknadsföringen
Varje minut laddas det upp åtskilliga timmar ny film till Youtube

Här kan du läsa mer om de tio digitala trenderna för 2014 http://www.resume.se/nyheter/webb/2014/01/02/de-tio-viktigaste-digitala-trenderna/




Vad vill du göra med ditt digitala liv? 

 
Lyssna till Stuart Ross & Jay Kubassek vad de har säga om den digitala ekonomin och trenden som just nu är oerhört stort inom Internet världen. 



Detta går inte missa! Idag kan stort sett alla ha en verksamhet digitalt på Internet .
Men där är få system på marknaden som är som SFM & DEA, som där man inte själv behöver sälja tjänsterna och produkterna, eftersom SFM säljteam gör det grova jobbet och inte behöver man ha lager eller kontor eller anställda eller egen produkt om man inte har det. Och har man egen produkt då har man helt enormt hjälpprogram med att kunna jobba framgångsrikt sin verksamhet 




Vill du veta mer om hur du kan jobba online hemifrån eller var du än befinner dig i världen , bara du har laptop och internetuppkoppling?

Intresseanmälan via svensk support HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis