Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 24 februari 2014

Mer och mer blir digitalt - Det finns möjlighet om man vill ha utveckling

Hej och välkommen

Våren börjar ta fart och fåglarna sjunger så vackert. Nu är det en härlig tid som man måste njuta varje sekund av. 

Satt och läste på expressen.se, morgon nyheterna och råkade se att det går att köpa receptbok digitalt utan att behöva ha bok stående i bokhyllan som dammar
Det är ju otroligt bra. 



Mer och mer blir digitalt idag. Detta koncept som jag jobbar med via Internet, är helt internet baserat , dvs att man kan jobba var man vill, bara med laptop och internetuppkoppling eller telefon med internetuppkoppling

Jag jobbar med SFM internet verksamhet och marknadsför deras digitala produkter och tjänster

Alla över 18 år som är drivna och vill komma framåt kan ta del av SFM genom att köpa upp rätten till affärssystemet och arbeta hemifrån och endast via Internet.

SFM (The Six Figure Mentors) är exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.



Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.

I SFM & DEA börjar med en applikation där man svara på några frågor om framtid och mål

Mer information via svensk support HEMSIDA




Önskar dig en härlig vecka med massor av inspiration

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis