Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 24 juni 2013

Jobba hemifrån online - Konceptet är designad för en vanlig människa, även om du inte kan någonting om affärer, datorer eller försäljning



Hej och välkommen!


Förmodar att du precis som jag gjorde för över 2 år sedan, alltså letar efter något som kan ge dig mer frihet och att inte behöva vara anställd med liten lön och slippa långa resvägar.

Den här bloggen kom till av det att jag började fundera över hur många kvinnor i vårt land som egentligen inte alls vill jobba så mycket och vara så många timmar från sitt hem och / sitt - sina barn


Den tiden är förbi då vi kvinnor verkligen ville göra karriär och vara lika aktiva på arbetsmarknaden som männen och visa att vi också kunde försörja familjen.

Det var 80-90 talet som kvinnorna kom upp sig och fick sin framfart på arbetsmarknaden och det var då vi började prata om jämställdhet.


Idag har det vänt tack vare Internet. Idag startar fler och fler kvinnor egna verksamheter för att kunna jobba hemifrån och vara mer med familjen och att barnen inte ska vara så långa dagar på dagis.





Kvinnorna har börjat tänka om och börjat inse att om de jobbar hemifrån så hinner de med mycket mera, när det gäller familj situationen och minskar på stress. Dessutom har de börjat inse att frihet med eget ansvar lockar mer än att bli slav under en chef.





Då jag kom i kontakt med detta otroliga online system, så visste jag inte så mycket om själva internet marknadsföring. Och inte visste jag inte heller vad som krävdes när man starta eget.

Och hade ingen aning om det fanns människor som kunde stötta mig så jag kunde få bygga upp något som jag länge drömt om.


Idag driver jag tillsammans med min man vår verksamhet endast via Internet. Under tiden som vi har jobbat med detta( i över 2 år nu )så har vi fått en massa utbildning och hur vi ska driva trafik just på internet och lärt oss en otrolig väg inom internet marknadsföring. Vi väljer så klart vad som passar oss, men i online programmet finns alla strateger och mallar om hur vi kan göra, både som text eller videomallar. Och vi har tillgång till Online utbildning varje dag flera gånger / per dag.


Vi har även kommit i kontakt med flera svenskar som också valt friheten att jobba hemifrån och skapa inkomst via detta online system


SFM online system är ett otroligt verktyg och världsledande på marknaden, för den som vill endast jobba via Internet och få mer frihet eftersom man kan jobba var man vill, bara man har dator och internet uppkoppling.


Dessutom betalar de ut otrolig provision för online systemet och de unika digitala produkterna.

12 olika inkomst strömmar finns i programmet.


Låt mig förklara exakt:


Att lyckas med detta system kräver, att vårt team arbetar mycket nära samarbete med dig.


… Detta är inte någon e-bok


… Detta är INTE en DVD-uppsättning


… Detta är INTE MLM eller försäljning av lotion eller juicer


Som nämnts ovan, är detta världens mest kraftfulla online-verksamhet som någonsin skapats


Om du inte kan avsätta tid för att lära sig några nya saker för en bättre ekonomisk framtid och livsstil, då kan vi inte godkänna din ansökan. Och om du inte är villig att sätta in minst 30 – 60 För minuter om dagen i början, då kan vi ärligt talat inte hjälpa dig.


Vi har helt enkelt inte kapacitet att stödja människor som inte är seriösa om att bygga upp sin inkomst i den här branschen.


Det är ett slöseri med din tid, och (uppriktigt sagt) vår tid också


Men är du driven, seriös och vill se framgång i din verksamhet då ska du läsa vidare…


Hittills har vi hjälpt …


Fastighetsmäklare
Försäljare
Män och kvinnor med funktionshinder
Ensamstående föräldrar
Människor som har förlorat sina jobb
(Läkare, jurister, revisorer, tandläkare, försäkringsagenter,


Statligt anställda
Pensionärer
Frustrerade MLM distributörer
Internet marknadsförare


Murbruk företagare
Människor som hatar sitt nuvarande jobb eller är rädda att de ska förlora sina jobb
Allmänna entreprenörer
Maskinoperatörer
Snabbmat anställda
Tekniker
Studenter
Poliser
Sjuksköterskor
Lärare
Fastighetsinvesterare och utvecklare


Aktiemäklare och handlare
Musiker
konstnärer
Folk som letar efter en karriär förändring
Företagsledare, direktörer
Militära soldater
Servitörer och bartendrar
Mekaniker
Trädgårdsarbetare
Och mer …


Alla vet att komma igång på nätet är verkligen svårt. Lead generation kan också vara en utmaning. Du kommer att upptäcka, med stöd från oss och våra medlemmar, blir det förvånansvärt enkelt …


Och det är inte allt …


Här är varför så många människor berättar hänfört om vårt system och vad du kommer att kunna njuta av..






Detta är verkligen ovärderlig information. Tänk dig att du kommer att få tillgång till den information och det kan förändra ditt liv för alltid.

Inga fler eländen
Inga fler obetalda räkningar
Inga fler huvudvärk
Inga fler sorger


… Bara en fantastisk livsstil med obegränsad möjlighet!

Vi menar verkligen detta !! Vi hade inte jobbat 2 år med detta om det inte hade varit seriöst och vi hade ännu mindre jobbat med detta om man inte fick rejält med provision för online programmet och produkterna


Men du får inte glömma att det krävs lite arbete och att du får lägga ner ca 5-10 timmar i veckan om du vill att det ska bli resultat


12 kraftfulla potentiella inkomst strömmar (och växande). Du har ”flera strömmar av inkomst” – för ultimat ekonomisk trygghet och välstånd byggnad. Inklusive extrainkomst!


Låter väl otroligt…


En stor provision på varje försäljning – att börja tjäna riktiga pengar (eller helt enkelt ersätta din nuvarande jobb inkomst) så snabbt som överhuvudtaget är möjligt.


Recession-bevis vinster. (Online programmet har sett rekordtillväxt under den nuvarande ”stora recession.”)


Noll erfarenhet krävs. (Kan du använda e-post? Surfa? Då har du alla ”färdigheter” du behöver för att komma igång.


Det bästa är ändå att..


Professionella konsulter gör allt det ”tråkiga jobbet”, dvs säljer åt dig. (Ingen personlig försäljning, övertyga eller förklara -! Någonsin)


Utan du kan lugnt koncentrera dig på utbildningen och hur du marknadsför dig på Internet


Det flesta vet att Facebook och Twitter är de stora marknadsföringsplatserna


Online programmet har mer än vad den högutbildade marknadsföraren vet


Du kan lugnt luta dig tillbaka och ta del av online programmets olika mallar, utbildningar både online och live dvs ett helt enkelt nyckelfärdigt online system med de bästa strategierna du kan tänka dig inom internet business


Ja nu tycker du väl att det låter alldeles för bra och det just vad det är

Konceptet är designad för en vanlig människa, även om du inte kan någonting om affärer, datorer eller försäljning (Den genomsnittliga medlemmen är 47 år gammal utan någon dator, försäljning eller erfarenhet från näringslivet.


Massive inkomst potential. (Självklart kan vi inte garantera din inkomst, som skulle vara olagligt och oetiskt. Men detta system har genererat sex siffra inkomster i direkt och passiv inkomst på mindre än ett år för några av våra medlemmar. Helt enkelt inga gränser.)


Tid frihet. (”Heltid” anses vara 12-15 timmar i veckan av många av våra medlemmar. Du kan använda vårt system för att ersätta ditt jobb inkomst medan du arbetar deltid hemifrån, om du vill. Faktum är att många medlemmar driver sin verksamhet från en mobiltelefon och från arbetet, på sina raster eller lunch)


Rörlighet. (Online systemet kan köras från var som helst i världen med en telefon och bärbar dator. Vill du ta en tur?. Inga Problem Ta en vecka ledigt? Inga problem. Systemet håller din försäljning igång och generera intäkter för dig även om du är ute från staden eller ute och reser, umgås med dina barn eller sover på stranden!)

Fungerar snabbt. (Du kan komma igång inom de närmaste minuter om du verkligen har magkänslan att vilja lyckas och har ett stort driv )

Inga bindande avtal

Fungerar för även den som avskyr att prata i telefon eller är blyg att prata med folk!

Vill du ta steget till en Internetlivsstil, där du har din dator som ditt arbetsverktyg och kan jobba var du vill och hemifrån?


För att du ska få bilda dig mer uppfattning om konceptet
har våra svenska business partners skapat en svensk videoinformation och du kan
även boka tid med svenska konsulter.


Klicka in här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis