Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

tisdag 25 oktober 2016

En livsstil som är svår att föreställa sig. Man måste uppleva det för att förstå.

Hej och välkommen till min sidaGår du och funderar på att vilja jobba via internet?
Vill du kunna jobba med din laptop eller mobil?

Men har inte hittat rätt.Har du hört talas om affiliate marketing, dvs affiliate marknadsföring? Om inte så ska jag berätta hur du på ett smart sätt kan skapa din inkomst utan att behöva sälja något själv. Som affiliate marknadsförare jobbar du på internet och marknadsför andra företagsprodukter och tjänster. Du visar upp dem på en blogg eller en hemsida och sen driver du trafiken till dessa, genom att tex jobba på olika social media sidor. Youtube har blivit allt populärare. Sen har du Pinterest , där du kan lägga ut bilder och hänvisa till din hemsida. Facebook, Twitter, Linkedin, Olika forum, Annonseringssidor m.m är några platser till som du kan använda för att driva trafik till din hemsida

Med sfm affärssystem kan du både lära dig om digital marknadsföring och tjäna samtidigt. Du säljer aldrig något själv, utan deras koncept går ut på att de gör jobbet åt dig, allt sker på automatik. Så du kan tjäna din inkomst medan du sover. De sköter hela försäljningen och kunduppföljningen åt dig. De har marknadens bästa provision upp till 50 % får du i provision. Ett otroligt seriöst företag, som utbildar dig till bli expert på digital marknadsföring. I deras utbildningsplattform finns  allt i från att lära sig ledarskap till att bygga upp eget varumärke för den vill utvecklas vidare.

I SFM affärskoncept tillhanda håller de med både bloggar, 15 tal hemsidor och verktyg där du själv kan skapa otroligt fina hemsidor och olika marknadsföringsmaterial och strategier för hjälp till ditt arbetet. Även Live utbildning varje dag på Internet och Live utbildning flera gånger om året, i London, Australien eller USA och mycket mera till...

Med sfm får du en digital livsstil, dvs att du kan ha med dig ditt koncept, din internetverksamhet var du än befinner dig i världen. Både resa och tjäna pengar samtidigt och arbeta med att driva trafik på Internet. Allt det här är en livsstil som är svår att föreställa sig. Man måste uppleva det för att förstå.

Självklart ska du titta närmare på detta. Få mer information till din e-mail om konceptet och Stuart och Jay, grundarna till sfm berättar hur du får framgång.

Eller gå in och lyssna på deras webinar och få mer information om konceptet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis