Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

torsdag 23 april 2015

Jobba hemifrån ....ett internetkoncept , att kunna arbeta helt digitalt


Har du gått ett tag och funderat på att prova göra något nytt på Internet

Du är inte ensam. Bara i Sverige är det 10.000 tals som söker jobba hemifrån möjligheter varje månad

Med sfm affärskoncept har du en helt digital plattform att utgå ifrån. I detta har du både möjlighet att tjäna pengar och kan samtidigt utbilda dig i allt inom Internetteknik och marknadsföring. Vill du tex, ha en egen webbutik har du möjlighet att själv skapa den, med en färdig mall. 


Ett exempel här:



eStore









SFM  är exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.



Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.



Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coaching och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.



Exklusiva digitala produkter

DEA Utbildningsprodukter av världsklass - Utvecklas, öka inkomst och få framgång av unika tjänster och produkter

Hur länge har SFM & DEA drivit verksamhet?

Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).

Få mer information om konceptet av Stuart & Jay ( få information till din e-mail ) 

Intresseanmälan : HEMSIDA



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis