Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

måndag 17 november 2014

Så vill man jobba hemifrån och endast via Internet så har SFM hela utbudet till det

Hej och välkommen

Åter igen ny vecka och nya utmaningar

Det är så himla inspirerande med att arbeta via Internet. Det finns inte en dag som är lik den andre. Jag har jobbat bra länge med Facebook och annonseringen där. Men tänkte ge på soloannonseringen igen. Har precis skickat iväg en och kommer ge utvärdering på den när ser hur resultatet blir

Att ge sig ut på Internet som entreprenör kräver kunskap. Att lära sig hur man driver trafik till sina tjänster & produkter för få fart på sin business är inte alla gånger det lättaste. Därför har SFM`s system byggts upp på det vis att ge entreprenörer förståelse, kunskap , verktyg och olika strategier för att få framgång, som en del inte fått med sig från början då de startade företag eller verksamhet och inte fått kunskap om.

I SFM affärskoncept får man utbildning om hur man driver trafik på nätet och lär sig marknadsföra vilken produkt som helst. Har man ingen så är det inga problem för SFM har exklusiva digitala utbildningsprodukter som man lär sig marknadsföra och får provision. Så vill man jobba hemifrån och endast via Internet så har SFM hela utbudet till det.

Det bästa är också att man säljer inget, utan det gör SFM`s säljkonsulter åt oss, som jobbar i det här. De följer upp kunden från början , hela vägen.från e-mail till själva affärssystemet, med en grundutbildning hur man går tillväga och ger service och coaching och går igenom framtida mål, vad kunden har för framtidsplaner.  

Här får du följa med Stuart Ross ( grundaren av SFM affärssystem ) och höra vägen att jobba via Internet och han visar en del av SFM`s digitala affärsplattform
 



Att hitta sin drömtillvaro är egentligen inte så svårt, det gäller bara våga ta steget att göra det man egentligen vill göra. De flesta av oss ha en inre röst som säger att jag vill men vad ska andra säga eller kan man verkligen det. Så finns där en liten procent som är precis tvärtom och vill utmana och utvecklas och går helt mot strömmen.

Att hitta sin favoritplats att jobba på är också en process. Jag själv satt ofta vid köksbordet och jobbade en period och nu är det soffan, där jag kan luta mig skönt med ryggen. Så klart har jag en arbetsplatta till min laptop så det blir en stadig arbetsplats. 

Det gäller hitta sin egen favoritplats och den vara precis var som helst och vilken plats i världen man vill, tex Thailand, Spanien, Grekland,hemifrån,  hängmattan, soffan, café, biblioteket, parken, stranden...ja listan bli hur lång som helst.




För att ge dig en närmare titt på SFM affärsmöjlighet kan du göra en intresseanmälan via svensk support och även få svar på dina frågor samt få en 7 dagar e-mail info

HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis