Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

tisdag 20 augusti 2013

Vill man jobba hemifrån och endast via Internet och inte har en egen digital produkt då har SFM online business ett stort sortiment...


Hej och välkommen

Hoppas du har det bra

   
Att jobba endast via Internet är ingen svårighet idag. Tack vare den digitala ekonomin kan vi skapa intäkter via Internet. Det finns massor av digitala produkter idag och fler och fler företag använder av sig av digitala tjänster.

Digitala produkter kan vara allt i från musik, spel, fotografier, coaching, matlagning till olika utbildningar

För dig som inte vill ha en produkt som man måste ha på lager eller måste beställa direkt från företaget som har skapat produkten är detta en otrolig möjlighet

Tidigare jobbade jag med hälsoprodukter och var tvungen att alltid beställa hem produkterna innan kunden skulle ha dem. Visst gick det , men då visste jag inget om att det skulle bli mera digitala produkter på Internet och efter något år då jag hade tröttnat på att jobba med jaga kunder och leverera produkter så började jag undersöka internet. För 3 år sedan var inte den digitala utbudet lika stort, men några hade skapat tjänsterna och en av dem var Amerikanen Jay Kubassek som idag jobbar kompanjon med engelsk mannen Stuart Ross och de har tillsammans skapat denna digitala online plattform ( SFM )

Idag har fler och fler svenskar börjat inse för att komma nån vart och skapa en bättre ekonomisk situation krävs att komma igång med nån sorts verksamhet sidan av deras nuvarande jobb eller av nån anledning vill ha mer utveckling. Fler och fler vill egentligen byta yrke, men vågar inte av olika anledningar men har då istället börjat se om nåt extra arbete eller där den kan skapa deltids verksamhet och på den vägen därefter avsluta deras anställning till övergå helt till sin egen verksamhet och jobba hemifrån.

Den digitala trenden kommer bara öka och öka med att fler och fler företag kommer ha nån sorts tjänst digitalt. Som att t.ex. bara beställa en tårta idag behöver man inte alltid ringa till bageriet eller konditoriet utan kan lugn beställa via Internet vilken tårta man vill ha och vilken dag och tid man hämtar den och man kan säkert få den lämnad till dörren om man inte bor alltför långt ifrån.

Vill man jobba hemifrån och endast via Internet och inte har en egen digital produkt då har SFM online business ett stort sortiment av digitala tjänster inom business och internet marknadsföring och där man får bra mycket för varje tjänst som kunder världen över tar del av. Dessutom behöver man aldrig sälja själv utan det får man hjälp med av SFM säljteamet. Och ett otroligt utbud av utbildningar om hur man kan driva trafik på Internet, dvs hur kunderna hittar tjänsterna.

För att veta om detta kan vara ett passande koncept har du möjlighet att få svensk kostnadsfri konsultation och få svar på dina frågor och hur du kan gå tillväga.  KLICKA IN HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gratis