Arbeta hemifrån

Arbeta hemifrån

lördag 30 april 2016

Lite tips om välmående och var man kan ta del av bra erbjudande

Hej och kul att du tittar in. Idag tänkte jag berätta om några trevliga relax upplevelse som erbjuds på Greatdays och även en gå ner i vikt program kan du hitta på deras hemsida

För den som behöver komma i ifrån vardagen och få lite vila finns en hotell vistelse för två. Denna finns i Göteborg. Så har man tänkt att åka och besöka staden , har man möjlighet att bo på detta trevliga First Hotels. Personalen är helt underbar och ger verkligen bra service.

Vill man bo på i andra städer så finns First Hotels även i Stockholm,  Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Aarhus, Alingsås, Bengtsfors, Bergen, Borlänge, Enköping, Falun, Halmstad, Hamar, Härnösand, Kalmar, Karlshamn etc..

Rummen är väldigt fina och frukost ingår och den blir uppdukad i den härliga matsalenHotellövernattning för tvåEtt tips att är att ge sin käraste en romantisk upplevelse på Öland. Koppla av med spa.och bad i bubbelpool. Efter spat kan man äta en tre rätters middag och samtidigt njuta av den underbara utsikt mot Kalmarsund. En vistelse i Ekerum Resort Öland ger dig en garanterad underbar upplevelse. Hotellet finns i Borgholm på Öland.  Detta ska vår familj prova en dag. jag älskar Öland. De är nåt fridfullt med ön och vacker är den med sina gamla anor.


Behöver man ge sig själv en kick i hälsa och vill tappa några kilo inför sommaren, så har World Shape ett online träningsprogram. Konceptet är enkelt. Du gör programmet hemma eller på ett gym och får coaching av World Shape professionella PT´s  de erbjuder en hel massa bra recept , kostprogram som har testat på tusentals personer. World Shape vill vara ärliga det finns inga genvägar för att gå ner i vikt, så de erbjuder inte pulver och piller utan , lär dig hantera vanlig mat och lär ut hur man ska äta i rätt mängder.

Om jag ska vara ärlig så tror jag också att om man motionerar regelbundet och äter bra hälsosam mat och i rätt mängd så ger det bästa hälsoresultatet. Skulle själv också prova detta efter vår Italien resa. Så i slutet av maj kommer jag prova och göra en hälsoförändring. Det skadar inte att tappa några kilo och få känna sig pigg.

World Shape träning och kostprogam har hjälpt 23 000 personer att må bättre, bli av med 90 ton fett och 2 kilometer midja
 
Målet är att du skall få bättre resultat av din träning och lära dig att leva ett hälsosammare liv och äta bra mat i rätt mängd.

 Fitnessfighten - En riktig utmaning!
Det finns mycket man kan genom Greatdays. Så behöver du ha semestertips eller någon relax idé , gå gärna in på deras hemsida.


https://www.greatdays.se/ http://jobbaviainternet.blogspot.se/2016/04/lite-tips-om-valmaende-och-var-man-kan.html

torsdag 28 april 2016

Pyssel och längtar tillbaka till de soliga dagarna

Oj vad man längtar tillbaka till de soliga dagarna som var i förra veckan. Nu har det blivit precis så där lurigt väder som det brukar vara i April och den där snön var helt onödigt

Nej nu vill jag ha solen tillbaka. Här kommer några bilder som jag tog förra veckan och får njuta av havsbilden

 
 
 
 
Idag bestämde jag och grabben min ta en spontan ledig dag. Det går göra det nu så länge han går i förskoleklass. Så vi passade på just idag när det är en grå regnig dag. Vi satte igång att pyssla.
 
 
Här kommer min konstnär och han håller på och målar en gitarr
 
 

 
 
Nu är det dags att fortsätta att umgås med grabben. Delar gärna med mig en länk där du kan ta del av hur man kan jobba endast via Internet och hemifrån eller precis var man än befinner sig bara man har en laptop eller mobil och internetuppkoppling

KLICKA IN HÄR

onsdag 27 april 2016

Chiafrön är rena mirakletChiafrön är bra till mycket

Gå ner i vikt utan att svälta – Man kan gott kalla chiafrön för en dröm för den som behöver gå ner i vikt. När det här fröet blandas med vatten så kommer det att öka i storlek och vikt och det gör att man får en ökad mättnadskänsla och det utan att få i sig några kalorier!
Balanserat blodsocker – Det är blodsockernivåerna som kan leda till att man plötsligt upplever att man är trött eller tvärtom får en så kallad sockertopp. Med ett balanserat blodsocker så minskar risken för typ 2 diabetes samtidigt som den energi som man har förblir jämn och stabil hela dagen lång. Chiafröet hjälper till med kroppens omvandling av stärkelse till socker och gör så att den mat som man äter bidrar med stadig energi hellre än en snabb topp och sedan en dal.
Motverka åldrande – Om du är hälsomedveten så vet du att antioxidanter rekommenderas som ett sätt att motverka kroppens åldrande och chiafröna är fulla av antioxidanter. Antioxidanterna är antidoten mot fria radikaler som kan leda till att huden åldras i förtid och att man drabbas av inflammationer.

Minska sötsuget – Olika saker kan leda till att man upplever ett ökat behov av att äta hela tiden. Om man inte får i sig tillräckligt med mineraler som till exempel kalcium så känner man ett sug efter mjölk- och mejeriprodukter som glass. Chia kommer med mer kalcium än mjölk (om man ser på vikten), och med chia så får man även andra viktiga vitaminer och mineraler som kan vara en hjälp då man vill minska på sötsuget

Här kan du läsa mer om chiafrön och det finns olika recept på vad man kan göra med chiafrön  http://chiafrön.com/Frihet, digitalt, jobba hemifrån, utvecklas.....

Hej och välkommen

Idag har det varit en otroligt regnig dag. Är så tacksam att jag har ett arbete hemifrån sådana här dagar. Och så har vi även hunnit med frisören idag. Det är skönt att vara lite nyklippt inför vår vecka i Italien som sakta men säkert börjar närma sig. Om två veckor ska jag vara ifrån det digitala helt. Blir säkert lite abstinens till en början. Andra gånger när vi varit på utomlands semester så har jag alltid haft med mig min laptop för kunna jobba samtidigt när jag solar. Men denna gång ska prova vara helt utan.Ja du undra säkert vad det är jag jobbar med? Detta kan du också göra och behöver ingen kunskap


Vill du kunna jobba hemifrån? Söker du en möjlighet där du kan få mer frihet och var mer med din familj? 

Känner du att din inkomst skulle vara större än vad den är idag?
Jag visar dig gärna vägen hur du kan börja arbeta med en digital nyckelfärdig internetverksamhet och skapa frihet & inkomst

Att vara skeptisk och se med kritiska ögon, är egentligen ingen dålig egenskap, utan tvärtom.

Då jag startade igång med detta digitala affärskoncept för fem år sedan var jag verkligen skeptisk från början. Men med mitt beslut att våga prova fick snabbt en vändning


Med att jag tog möjligheten att jobba med sfm affärskoncept,  har jag kunnat göra så mycket intressanta resor och utflykter med min familj och samtidigt fått frihet och utvecklas framåt med min verksamhet.

Få information till din e-mail om sfm

KLICKA IN HÄRmåndag 25 april 2016

Upptäck en digital livsstil

  


Att kunna jobba precis var man vill ifrån ger frihet


Jag vill gärna visa vägen hur du kan skapa framgång på Internet och jag samarbetar med SFM, Six FIgure Mentors affärskoncept och de bästa marknadsföringsexperterna, Stuart & Jay ( skaparna avl sfm )

SFM är ett affärssystem klart att börja använda omgående och man behöver inga förkunskaper och inga egna produkter.

sfm affärsmodel är bästa av det bästa i form av försäljning, där du inte säljer själv utan det gör sfm säljavdelning åt alla deras medlemmar. Med sfm affärssystem, tjänster och utbildningar, unika DEA, Digital Experts Academy online produkter, inom näringslivet och en otroligt seriös ersättningssystemplan kan du köpa rätten till affärskonceptet och kan skapa fantastiska resultat.


Få e-mail information om konceptet

Svensk videoinfo KLICKA IN HÄR 

torsdag 21 april 2016

Guld värt , är ingen morgonmänniska

Hej! Hoppas din dag har varit bra. Min har varit fullt upp i två dagar, med att jag har jobbat med mina andra hemsidor. Så klart har jag hunnit med några långa promenader också. Har en stegräknare och försöker få in 5000 -10000 steg om dagen för hålla hälsan i schack.

Och så klart har jag också umgåtts med min son. Jag brukar hämta honom på fritids rätt tidigt så vi hinner umgås och göra hans aktiviteter, som simning och fotboll. Helgen som var , hade han fotbollscup och spelade tre matcher det var hans första matcher sen han började träna

Här kommer en glad kille som är på väg till matchen


 
 
Han fick ha nummer 5, precis som hasn storasyster också hade när
hon spelade fotboll i tonåren
 

 
 
 
 
Det är verkligen underbart att kunna arbeta hemifrån med detta affärskoncept, som är helt internet baserat och då kunna jobba var man vill. Jag valde detta för att jag kände att jag ville inte jobba 7-16 jobb och var trött på alltid känna mig bunden och så är jag ingen morgonmänniska, utan kan bestämma nu när jag ska lägga min tid på arbetet. Och så kan jag ta mina morgonpromenader efter jag lämnat min son i skolan och därefter känner jag mig redo att planera mitt jobb.
 
 
Alla dessa år som jag har jobbat på Internet har varit verkligen guld värt, inte bara ekonomin utan att jag får följa min grabb och min dotters utveckling och kunna umgås med dem utan att vara trött och sliten, vilket jag var då jag jobbade heltid som anställd.
 
 
Vill du veta lite mer om konceptet , att kunna investera till sig själv och sin framtid och jobba endast via Internet?
 
 
Här kommer du till vår andra hemsida .---> HEMSIDA
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 


torsdag 14 april 2016

sfm affärsmöjlighet - arbeta via internet

Har haft fullt upp idag med att blogga, annonsera och jobbat på Facebook. Fick också hjälpa min dotter, att boka resa och att hon fick betala den direkt Hon ska iväg till Grekland med sin pojkvän , en vecka innan skolan slutar.

Och nu fortsätter jag mitt arbete på Internet.

Vill gärna dela med mig det jag jobbar med och detta kan alla göra även om man inte har nån kunskap


Med sfm affärsmöjlighet kan man jobba med deras digitala tjänster & produkter . Man säljer ingenting själv utan det gör sfm säljavdelning åt alla som jobbar med konceptet och så får man utbildning på hur man jobbar med konceptet via Internet

Jobba var du än befinner dig, på semestern, resan, café, stugan, båten, hemma, utomhus, hemifrån, Sverige, Finland, Thailand, Spanien, Italien, Norge, Frankrike, Tyskland, London, osv..


 
 
 
´Få information direkt till din e-mail / Svensk videoinfo
 
http://se.stromandbir.com/internetlivsstil-marjukka/?t=MINBL25
 

onsdag 13 april 2016

Vill du jobba endast via Internet?

Hej och välkommen

Har varit en dag full av nya idéer och även hunnit med ett live webbinar med entreprenör och utbildare, Justin Woolf som också jobbar med sfm`s affärskoncept. Väldigt givande. Där han pratade om hur viktigt det är att tro på sig själv för komma framåt i sin business.

Söker du en möjlighet utöver din nuvarande sysselsättning?Vill du byta yrke?

Vill du jobba endast via Internet?
Svensk videoinfo om hur man kan jobba via internet

HEMSIDA

tisdag 12 april 2016

Dela med mig av ett gott recept

Hittade ett recept, som jag tänkte prova en helg. Låter otroligt gott.
Här kommer receptet

Parmalindad kycklingfilé med ugnspotatis
 Parmalindad kycklingfilé med ugnsrostad örtpotatis 
 
Parmalindad, mozzarellafylld kycklingfilé med ugnsrostad örtpotatis. Serverad med het tomatsalsa, tzatziki och fetaostsallad.

Du behöver

Parmalindad kycklingfilé

 • 4 st kycklingfiléer
 • 2 st mozzarella i skivor
 • 4 st stora skivor Parmesanost
 • 8 st soltorkade tomater
 • 1 kruka basilika
 • Salt och peppar
 • 8 st Parmaskinka

Ugnsrostad örtpotatis

 • 11 medelstora delikatesspotatisar
 • 2 st vitlöksklyftor pressade
 • Torkad oregano
 • Salt
 • Nymalen svartpeppar
 • 2 dl olivolja
 • 1 dl vitt vin (eller saften av en halv citron)

Het tomatsalsa

 • 3 msk olivolja
 • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
 • 1 st gul lök, grovhackad
 • 1 burk hela plommontomater
 • 0,5 st mild röd chilifrukt, urkärnad och finhackad
 • 1 tsk honung
 • 0,5 tsk rödvinsvinäger
 • Salt och nymalen svartpeppar

Tzatziki

 • 2 dl matlagningsyoghurt 10 %
 • 1 st gurka skalad riven och urkramad
 • 1-2 st vitlöksklyftor finhackade efter smak
 • 1 tsk honung
 • 1 tsk vitvinsvinäger
 • Salt och nymalen svartpeppar

Fetaostsallad

 • 1 st stor gurka
 • 4 st tomater
 • 1 st fetaost
 • 0,75 dl olja
 • 1,5 msk vinäger
 • 1 tsk honung
 • 1 tsk torkad oregano
 • Salt och peppar

Enkel fruktsallad

 • 2 st röda äpplen
 • 2 st gröna päron
 • 2 st bananer
 • 0,5 st lime
 • 0,5 st citron
 • 1 msk flytande honung

Yoghurtsås

 • 3 dl matlagningsyoghurt
 • 0,5 st citron, skal
 • 0,5 st lime, skal
 • 1 msk flytande honung
 


Gör så här

 1. Sätt på ugnen på 180 grader.
 2. Parmalindad kycklingfilé
  Gör ett snitt i kycklingfilérna. Salta och peppra insidan. Peppra utsidan.
 3. Skiva mozzarella.
 4. Fyll kycklingfiléerna med mozzarella, soltorkade tomater, parmesan och basilikablad.
 5. Lägg skivor av parmaskinkan två och två omlott, rulla in de mozarellafyllda kycklingfiléerna i skinkan.
 6.  Lägg de parmalindade kycklingfiléerna i en ugnsform och stek i ca 20-30 min till en temperatur på 65 grader (den stiger ytterligare ett par grader när det kommer ut för att vila och blir då helt klar).
 7. Ugnsrostad örtpotatis
  Blanda alla ingredienser i en långpanna och sätt in i ugnen i cirka 40 minuter tills all vätska försvunnit.
 8. Het tomatsalsa
  Stek lök och vitlök mjuk, utan att den tar färg.
 9. Tillsätt chili och låt den steka med en stund.
 10. Tillsätt tomater med tomatjuice och koka på låg värme i cirka 40 minuter. Smaka av med honung, vinäger samt salt och peppar.
 11. Tzatziki
  Blanda samman alla ingredienser och smaka av. Låt stå så att smakerna utvecklas.
 12. Fetaostsallad
  Skär gurka och tomat. Smula fetaosten med händerna
 13. Blanda olja, vinäger, honung, oregano. Salta och peppra!
 14. DESSERT
  Enkel fruktsallad med yoghurtsås

  Skala och skiva bananerna.
 15. Skär äpple och päron i tärningar (med skal på). Kläm över citrussaften och blanda om allt med honungen.
 16. Yoghurtsås
  Blanda samman matlagningsyoghurt, honung smat zest och saft av citron.
 17. Låt stå kallt en stund innan servering. 


                 söndag 10 april 2016

Tjäna pengar på att skriva om mat

Hej

En del får aldrig nog med att dela matrecept, med det har de nu en möjlighet att också att kunna få in extrapengar för sitt arbete. Vilken möjlighet!!


Tycker du om att skriva om och dela recept på olika rätter? Nu finns möjlighet att tjäna pengar på att ha en matblogg. Tänk att ha en extrainkomst om att bara skriva om ditt favorit ämne mat. Denna tjänst mytaste for blogs erbjuder alla som skriver på sin blogg om mat eller har en matblogg. Har du annonser då aktiverade kan du tjäna pengar på en pott. ju fler läsare du har ju större del av potten får du. Den som använder denna tjänst har också möjlighet att tjäna pengar med inläggsannonser för mat. Om du har en matblogg eller gillar att skriva om mat, se vilken möjlighet du har här. Tänk när du skriver om ett super gott recept och du vill dela med dig det till fler läsare, så kan du då samtidigt få in extrainkomst. Varmt välkommen att prova tjänsten. Här kommer du till deras sida---> http://blogs.mytaste.se


Via denna sida kan man köpa olika sorters glas till fest och vardag. Här är flera modeller vinglas


Vinglas - Rödvinsglas, Vitvinsglas, Starkvin


HEMSIDA

Med detta önskar dig en fortsatt bra dag

Söndag, shopping och arbete

Hej och välkommen

Idag blev det en runda på stan och fick handlat lite sommarkläder inför vår Italienresa om en månad. Där var verkligen en del snygga kläder. Grabben vår fick vara hos farfar, för han inte så glad för att gå i affärer.

På vägen hem började jag redan längta till min data att få jobba igen. Älskar verkligen mitt arbete, är väl lite arbetsnörd.

Sen har tittat runt på olika shoppingsidor på Internet och visst finns det mycket som är fint. Hittade flera fina kimono och andra fina kläder. Här kommer du till deras Hemsida 

Här en av dem

 multiÅter till det jag jobbar med. Det är ett digitalt affärskoncept, där jag bara marknadsför deras utbildningsprodukter och tjänster och får betalt med bra stora provisioner. Deras säljavdelning göra hela uppföljningen med kunderna, från första att de säljer och sen följer de upp kunden i alla steg

Hur kan man då komma i kontakt med det här affärskoncept och jobba bara via Internet

Jo genom denna HEMSIDAMed detta vill jag önska dig en fortsatt bra dag

fredag 8 april 2016

Shopping igen
Hej och välkommen till min sida

Har jobbat en hel del idag på Internet med att annonsera och jobbat på Facebook, Twitter , Wordpress och Youtube och sen fick ett ryck att kolla lite på shopping

Satt och kollade runt på skor och väskor och hittade några fina

Här är Converse och passar i de flesta tillfällen och väldigt snyggtConverse All Star Dainty Canvas Ox W Sneakers 3/4 bild
HEMSIDA


En Michael Kors väska helt i läder är också väldigt fint
HEMSIDA


Ett par ballerinaskor med märket Geox är fint till fest

Geox D LOLA A D54M4A Ballerina 3/4 bild

Varför inte få vara en modell för en dag? Eller skapa en egen parfym?

Hej och välkommen. Det åter fredag igen och veckorna bara rusar i väg. Idag tänkte jag ge tips på olika kulturella aktiviteter för den som behöver nya idéer att hitta på med sin vän, käraste eller familj


Genom Greatdays hittar du bland annat upplevelser inom dans & musik (lektion med sångpedagog, teaterkväll för två,  modell för en dag, familjeporträtt), hantverk (glasblåsning, glasfusing, skapa din unika parfym, silversmide för två), middag. m.m 

Har man vägarna förbi Göteborg eller bor i Göteborg, så kan gå på Matvandring och då guidas man runt centrum. Med guidningen får man uppleva Göteborgs historia och intressant fakta om Göteborgs matstad. Under guidningen får man provsmaka olika delikatesser. Vandringen går till en av Göteborgs fantastiska restauranger och där få man middag och hela vandringen varar ca 2 timmar. Detta låter otroligt spännande och vill du titta närmare på priser , så kan gå in och läsa på Greatdays hemsida https://www.greatdays.se/kultur
Har man en tur till Stockholm eller är bosatt där så finns det möjlighet att gå på en aktivitet där man gör egen parfym. Kursen, Skapa din egen parfym, varar 5 timmar och jobbar med ekologiska ämnen. Detta ska jag verkligen prova när jag åker upp till min dotter. Låter hur spännande som helst. Man skapar sin egen doft utifrån vem man själv i själsdoften. Näsa får guida dig till dina minnen och efterhand hittat man sin egen doft. Man får med sig 5 ml ren parfym i sen egen doft och om detta kan läsa på Greatdays. Den här kursen går att gå året runt.

 
Det nästsista tipset för idag, är gå på kurs där man får vara Modell för en dag. Så berättar en deltagarna
" Det bästa och roligaste jag gjort på mycket länge! Dessutom har jag fina minnen av detta i form av bilder, så länge jag lever. Rekommenderas starkt :) " Man får träffa makeupartister som sminkar dig och du får hjälp och tips på vilka klädval du ska göra. Du kan också ta med egna uppsättningar av kläder för din fotografering. Det som ingår är att bli sminkad och du får ta med hem en digital bild av de bilder som fotografen fotograferar på dig. Vilken lyxig dag och detta kan man göra både i Göteborg och Stockholm och det varar 2-3 timmar. På Greatdays hemsida kan du läsa mer om det http://www.greatdays.se


Vi får inte glömma att det viktigt att göra en realx i mellanvarven för återhämta sig och få mer energi för att orka vardagen och vill jag tipsa om,  30 min Massage, en djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen och skänker en behaglig stund för avkoppling. Detta finns att gå på många platser i Sverige , som tex Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Borås, Falun, Gävle, Halmstad, Hässelby, Hässleholm, Karlskrona, Kristianstad, Kristinehamn, Luleå, Mora, Norrtälje, Nyköping, Sundsvall, Trelleborg osv...Med detta vill jag önska dig super bra fredag och lova mig att du tar hand om dig väl och njuter av din lediga tid


http://jobbaviainternet.blogspot.se/2016/04/varfor-inte-fa-vara-en-modell-for-en.html

torsdag 7 april 2016

Upptäck en Bartenderutbildning

Hej och välkommen till min sida

Idag ska det handla om mat. Hittade på Greatsdays hotellfrukost på för två. Deras buffé ska vara gudomlig och är inspirerad och skapad av kocken Tina Nordström. Detta är på Best alla Westerns Hotell i Sverige. Det är aldrig fel att börja dagen med en härligt god frukost. Se om Best Western finns just i din stad. Här kommer du till Greatdays hemsida http://www.greatdays.se

Allt det här ser verkligen läckert ut.Något som jag skulle göra med min man är Italiensk vinprovning. Detta finns i Stockholm. Tänk att få en smakupplevelse av Italien. Och det som ingår i detta är , Prosecco som fördrink,  ett glas Langhe Nebbiolo , ett glas Barolo, ett glas Ripasso, ett glas Amarone och mycket mera till.


Vi älskar Italien, så nästa gång vi ska upp och hälsa på vår dotter i Stockholm, får det bli Italiensk vinprovning.

Hör och häpna genom Greatdays kan du finna en Bartendersutbildning, som kostar 11 990 kr och du måste ha fyllt 18 år för att kunna utbilda dig. Men vilken otrolig möjlighet och man får även 3 veckors praktik. Denna utbildning finns i Göteborg. Låter spännande, så t.om jag funderar på att gå den. Det alltid bra ha ett nytt yrke eller rättare sagt det bra med flera utbildningar, så man attraktiv på arbetsmarknaden. Läraren som utbildar heter Joakim Ditlevesen och har varit med från starten och Joakim är även författare för boken Baren, som används i utbildningens kursmaterial. Det som ingår i utbildningen är , barteknik ,drinkblandning, dryckeskunskap, kundservice, serveringsteknik, praktik och mycket mera till. Hela utbildning är på 4 veckor och därefter 3 veckors praktik. Genom Greatdays sida kan du läsa mer om utbildningen http://www.greatdays.se
 Skolan ligger inte så långt ifrån centralstationen, ca 15 min, så det är lätt att ta sig dit. Skolan heter Cocktailskolan och finns tillgänglig året runt, så det finns möjlighet att kunna utbilda sig vilken tid som helst på året. Min nyfikenhet blev nu ännu större, ska verkligen kolla upp detta.


Med detta vill jag önska dig en fortsatt bra dag
http://jobbaviainternet.blogspot.se/2016/04/upptack-en-bartenderutbildning.html

onsdag 6 april 2016

Otroliga semestertips

Hej och välkommen

Vad ska du hitta på i sommar eller på din semester? Jag hittade några väldigt bra tips

Nåt som jag tyckte lät väldigt spännande och barn skulle säkert uppskatta det väldigt mycket. Är att åka på Helikoptersightseein och få en upplevelse och se över hela staden. Man kan välja mellan Malmö, Göteborg eller Stockholm

Detta måste jag verkligen göra med min familj , se Malmö ovanför och upptäcka den vackra stad


Jag har även några fler tips som skulle passa en familj. Som tex,
Gokart för familj. Det passar bra för den som gillar spänning och fart. I deras paket kan man välja mellan flertalet olika banor både inom och utomhus. Så är det en solig dag så passar utomhus jätte bra och har mindre och göra en regnig dag, så finns också alternativet att köra Gokart inomhus. Låter väl otroligt spännande. Jag tänkte göra detta med min grabb i sommar, för han älskar bilar och skulle säkert tycka om detta.Här via denna hemsida kan du hitta ännu fler aktiviteter som man kan göra med sin familj https://www.greatdays.se/familj

Bildresultat för gokart

 
Nåt som också lät lite kul för äldre barn, Familjedag på Nils Holgerssons Värld. Det är en familjepark med äventyr. Där finns aktiviteter som tex, jaktsimulator, höghöjdsbana med upp till 9 meter över marken, hoppa på en hoppkudde(16meterx10meter), klättra i ett 5 meter högt klätternät. De har även minigolf, vilket de flesta barn uppskattar. Där finns även Sveriges största trampbilsbana med över 100 trampbilar för vuxna och barn och allt detta finns i Vimmerby
Något som också är underbart och avkopplande är att göra en relax aktivitet. Det uppskattas  av alla åldrar  som tex Spadag på Sankt Jörgen Park i Göteborg. Här har man naturen nära och det verkligen underbart ut här. Jag skulle göra allt för försöka komma hit med min familj.Att hitta på nåt på sin lediga dag eller semester, är ingen svårighet om kan går in på Greatdays hemsida. Där finns hur mycket som helst att välja på ifrån äventyr, spa, ridning, flyga luftballong, gokart, helikoptersightseein osv... Ge dig själv och din familj en
underbara upplevelse.

Med detta vill jag önska dig en fortsatt bra daghttp://jobbaviainternet.blogspot.se/2016/04/otroliga-semestertips.html

måndag 4 april 2016

Du kan jobba var ifrån du vill, Sverige, Finland, Norge, USA, Spanien....

Hej och välkommen

Ny vecka och nya utmaningar

Idag har jag hunnit med Power Walking och en hel del arbete
Att jobba som digital entreprenör är väldigt givande och utvecklande. Jag väljer precis var jag vill jobba. Det har blivit en hel del bloggande med min andra bloggar och så en hel del jobb på FacebookDet finns så mycket att jobba med på Internet. Det gäller bara se om koncepten passar.
Jag och min man Ulf Bengtsson , jobbar med sfm affärskoncept och marknadsför deras affärssystem och deras digitala utbildningsprodukter och tjänster och deras säljavdelning gör det grova jobbet åt mig, alltså det gör det till alla som jobbar med deras koncept. Därefter får jag betalt när de säljer och det kan vara allt ifrån 100 dollar - 8000 dollar på försäljningarna. Pengarna är en otrolig bonus, men själva jobbet är så roligt att man funderar inte på hur mycket pengar som ska komma in till kontot. Och friheten ska vi inte bara tala om, den är guld värd att kunna jobba hemma och vara nära min familj.

Hur ser din vardag ut? Trivs du med ditt arbete? Få du den utveckling du önskar?


sfm affärskoncept är perfekt för den som vill bestämma över sig själv vara sin egen chef. Konceptet passar även småbarnsföräldrar som vill vara närmare sina barn och jobba på hemmplan

Även om man har redan en annan sysselsättning så fungerar det bra att arbeta med sfm affärsmodellFör dig som inte vill ha en produkt som man måste ha på lager eller måste beställa direkt från företag och sen skicka till kunderna är detta en otrolig möjlighet att arbeta med sfm affärsmöjlighet och jobba med egen internetverksamhet

Med sfm affärskoncept kan du marknadsföra deras digitala utbildningsprodukter och tjänster på Internet. Du får utbildning på hur du marknadsför dem och du får betalt och du säljer ingenting utan det gör sfm säljavdelning åt dig, det gör de till alla som jobbar med deras tjänster


Du kan jobba var ifrån du vill, Sverige, Finland, Norge, USA, Spanien, Italien, Australien osv..

En 7 dagars kostnadsfri videoträning med Stuart & Jay ( grundarna till sfm )

HEMSIDA

Gratis